Oferte Speciale

JILAVA
Casa-Vila / 76000 €
GIULESTI
Garsoniera / 23700 €
FUNDENI
Casa-Vila / 155000 €

Curs Valutar

1€ = 4.250 Ron   0,08%
1$ = 3.121 Ron   0,42%
alte valute

Servicii

Bine ati venit !

Pe o piata imobiliara in continua transformare, obiectivul nostru principal il reprezinta abordarea si totodata satisfacerea in mod profesionist a cerintelor fiecaruia dintre clientii nostri, legand o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe seriozitate, incredere si respect. Pachetul de servicii imobiliare oferit de noi este rezultatul analizarii atente a tuturor aspectelor legate de cererea clientilor nostri

Serviciile pe care VIMAR IMOBILIAR EXPERT le ofera clientilor includ consultanta imobiliara, analiza de piata, evaluarea proprietatii, publicitatea, coordonarea juridica, estimarea taxelor aferente tranzactiilor, analizele de risc, planificarea strategica, asistenta in negociere etc. De asemenea, detinem exclusivitate cu privire la intermedierea unor proprietati imobiliare, astfel incat numai avand acces la ofertele noastre aveti mai mari sanse sa gasiti imobilul pe care il doriti. 

Pentru un mai bun randament, VIMAR IMOBILIAR EXPERT promoveaza in randul angajatilor sai valori fundamentale in domeniul prestarilor de servicii, precum standardele profesionale inalte, integritatea, demnitatea si nu in ultimul rand, munca in echipa. VIMAR IMOBILIAR EXPERT a investit numeroase resurse pentru a furniza conditii depline si o pregatire superioara propriilor angajati, de profesionismul acestora depinzand in mare masura succesul colaborarii dintre noi si dumneavoastra.

 

Mihai Alexandrescu

Director General

Broker Licentiat - Asociatia Brokerilor Imobiliari